info@cleanvolt.nl
+31 (0)6 18 55 91 18

Laadpaal plaatsen


Een laadpaal plaatsen, wat kan het voor u betekenen

In de evoluerende wereld van duurzame mobiliteit overwegen steeds meer huiseigenaren met elektrische voertuigen de installatie van een laadpaal thuis. Deze overweging is niet alleen een stap in de richting van milieuvriendelijkheid, maar ook een praktische investering in de toekomst van uw dagelijkse vervoer. Anderen willen juist van hun elektrische auto een thuisbatterij voorziening maken, waarvoor dan weer een bi-directionaire laadpaal nodig is. Hier leest u waarom het plaatsen van een laadpaal een slimme zet is en wat het voor u kan betekenen.

Neem direct contact op met de specialisten van Cleanvolt als u een laadpaal wilt laten plaatsen

Laadpaal plaatsen, laad gemakkelijk thuis op

Het plaatsen van een laadpaal thuis betekent dat u kunt profiteren van het gemak van opladen in uw eigen oprit of garage. U hoeft niet langer te zoeken naar openbare laadstations en kunt uw elektrische auto eenvoudig ‘s nachts of tijdens rustige momenten thuis opladen.

Kostenbesparing door het plaatsen laadpaal thuis

Hoewel de initiële investering in een laadpaal misschien een overweging is, biedt het op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen. U vermijdt de kosten van reguliere tankbeurten en openbare laadpalen met hoge tarieven en mogelijk lagere onderhoudskosten voor een elektrische auto. Daarnaast is het belangrijk om erbij stil te staan dat de tarieven voor openbare laadpalen veelal hoger zijn dan uw thuistarief, de extra laadkosten betaald u met een eigen laadpaal niet en in veel situaties is de laadpaal dan ook al binnen 1-2 jaar terugverdiend. Veel laadpalen bieden de optie om zonne-energie te integreren, waardoor uw elektrische auto wordt opgeladen met schone, goedkopere, hernieuwbare energie. Dit draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en bespaard op de brandstofnota.

Zonnepanelen in combinatie met laadpaal plaatsen

Veel van onze laadpalen bieden de mogelijkheid om zonne-energie te integreren, waardoor uw elektrische auto wordt opgeladen met schone energie. Dit draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en kan worden gebruikt om tijdens netcongestie op het net voor weinig geld te laden. Bij Cleanvolt gaan we zelfs een stap verder. Zo kunnen we de auto zelfs gebruiken als thuis-accu middels een bi-directionaire laadpaal om de zonne-energie op te slaan of misschien wel te gebruiken voor het huis in de avonduren wanneer de zon onder is. Cleanvolt plaatst ook smart zonnepanelen installaties die samenwerken met thuisbatterijen & laadpalen op geavanceerd niveau.

Laadpaal plaatsen met load balancing

Een laadpaal kan veel stroom vergen. Een deskundig installateur kan een laadpaal installeren die samenwerkt met de meterkast. Zo kan middels CT-communicatie of P1 draadloze communicatie load balancing plaatsvinden. Deze meters observeren continu de elektronische waardes in de meterkast. Ze geven deze informatie door aan de laadpaal, zodat u altijd maximaal kunt laden, zonder dat uw huis zonder energie komt te zitten. Een laadpaal plaatsen met load balancing? Contacteer ons!

Kan een laadpaal plaatsen mijn woningwaarde verhogen?

De installatie van een laadpaal kan ook de waarde van uw woning verhogen. In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijker verkoopargument wordt, kan de aanwezigheid van een laadpaal een aantrekkelijke eigenschap zijn voor toekomstige kopers. Zeker wanneer deze beschikt over load balancing, zodat de laadpaal geschikt is om verschillende types voertuigen mee op te laden, op maximaal vermogen.

Conclusie: laadpaal plaatsen

Het plaatsen van een laadpaal thuis is een intelligente keuze voor huiseigenaren die elektrisch rijden omarmen. Het biedt gemak, kostenbesparing op de brandstofrekening en een groene toekomst. Overweeg deze mogelijkheid zorgvuldig en ontdek hoe u een tastbare bijdrage kunt leveren aan de revolutie in duurzame mobiliteit.

Naast het plaatsen van een laadpaal, kan u bij Cleanvolt ook terecht voor het vervangen van uw meterkast of het plaatsen van een thuisbatterij. Heeft u interesse in één van deze diensten? Neem dan direct contact met ons op!

Waar we deze dienst uitvoeren
laadpaal plaatsen

Waarom Cleanvolt?

Wat ons uniek maakt in Laadpaal plaatsen

 1. SNELLE SERVICE

  U hoeft geen weken te wachten tot wij u kunnen helpen met het plaatsen van een laadpaal

 2. VAKBEKWAAM PERSONEEL

  De laadpaal wordt kundig en veilig opgeleverd door vakbekwaam personeel

 3. TECHNISCHE KENNIS

  Ons personeel heeft de technische kennis om de laadpaal goed samen te laten werken met uw huis

laadpaal plaatsen

De werkwijze die we hanteren bij Laadpaal plaatsen

 1. Schouwen

  Allereerst kijken we waar de laadpaal moet komen en hoe het kabeltraject gaat lopen

 2. Toekomst

  We houden rekening met dingen die in de toekomst voor problemen kunnen zorgen

 3. Planning

  We plannen met u wanneer we de laadpaal gaan plaatsen

 4. Uitvoering

  We komen bij u langs op locatie om de werkzaamheden uit te voeren

Klanten aan het woord

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

""
- Richard Simons

Spoed service

Met spoed hulp nodig? Bel ons dan via het nummer hieronder.

+31 (0)6 18 55 91 18
Zonnepanelen project in Bleskensgraaf

Hulp nodig met jouw zonnepanelen?

Cleanvolt staat altijd voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Specifiek naar iets op zoek? Bel ons dan direct.

crossmenu