info@cleanvolt.nl
+31 (0)6 18 55 91 18

Thuisbatterij plaatsen


Een thuisbatterij laten plaatsen, ook wel bekend als een thuisopslagsysteem voor energie, biedt verschillende voordelen voor huiseigenaren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen, waarbij ook de impact op netcongestie wordt meegenomen:

 1. Energieopslag en Zelfvoorziening:
  • Onafhankelijkheid: Een thuisbatterij stelt huiseigenaren in staat om overtollige zonne-energie op te slaan die overdag wordt gegenereerd, waardoor ze ‘s avonds en tijdens bewolkte dagen zelfvoorzienend kunnen zijn. Hierdoor verminderen ze hun afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
 2. Besparingen op Energiekosten:
  • Piektarieven omzeilen: Thuisbatterijen stellen huiseigenaren in staat om elektriciteit op te slaan wanneer de tarieven laag zijn en deze te gebruiken wanneer de tarieven pieken. Dit kan helpen om de algemene energiekosten te verlagen.
 3. Netcongestie en Piekmomenten Vermijden:
  • Ontlasting van het net: Thuisbatterijen verminderen de druk op het elektriciteitsnet tijdens piekuren. Wanneer veel huishoudens tegelijkertijd veel energie verbruiken, kan dit leiden tot netcongestie. Thuisbatterijen helpen deze piekmomenten af te vlakken door opgeslagen energie te gebruiken in plaats van extra vraag te creëren.
 4. Noodstroomvoorziening:
  • Betrouwbaarheid: In het geval van een stroomstoring kunnen thuisbatterijen fungeren als een betrouwbare noodstroomvoorziening, waardoor essentiële apparaten blijven werken en het comfort en de veiligheid van het huishouden behouden blijven.
 5. Milieuvriendelijkheid:
  • Verlagen van CO2-uitstoot: Door meer zelfvoorzienend te worden en minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen, dragen huiseigenaren met thuisbatterijen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzame energiepraktijken.
 6. Verhoging van Zonne-energiegebruik:
  • Optimalisatie van zonne-energie: Thuisbatterijen stellen huiseigenaren in staat om overtollige zonne-energie die anders verloren zou gaan, op te slaan voor gebruik op momenten dat de zon niet schijnt, waardoor de totale efficiëntie van zonne-energiesystemen wordt verhoogd.

Het gebruik van thuisbatterijen draagt niet alleen bij aan persoonlijke voordelen zoals kostenbesparingen en betrouwbaarheid, maar heeft ook bredere maatschappelijke voordelen door het verminderen van netcongestie en het bevorderen van duurzamere energiepraktijken.

Neem dan direct contact op met de specialisten van Cleanvolt!

De voordelen van een thuisbatterij

Thuisbatterijen slaan elektriciteit op die wordt geproduceerd door zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen. Wanneer de energieproductie hoger is dan het onmiddellijke energieverbruik van het huishouden, slaat de batterij het overschot op. Op momenten dat de energieproductie lager is dan de vraag, wordt de opgeslagen energie uit de batterij gehaald om het tekort aan te vullen. Dit proces maakt het mogelijk om zelfvoorzienend te zijn en minder afhankelijk te zijn van het reguliere elektriciteitsnet.

De Enphase 3T Thuisbatterij (AC)

De Enphase 3T thuisbatterij is een geavanceerd energieopslagsysteem dat is ontworpen om huishoudens te voorzien van een betrouwbare en efficiënte manier om zelfvoorzienend te zijn op het gebied van energie. Ontwikkeld door Enphase Energy, staat de 3T thuisbatterij bekend om zijn slimme technologie en integratie met zonne-energiesystemen. De Enphase 3T thuisbatterij bevat 3,5kw aan elektriciteit, is geschikt voor zowel 1 als 3 fase aansluitingen en functioneert als opslag tijdens overbelasting op het net.

Pylontech thuisbatterij (DC)

Pylontech staat bekend als een toonaangevende fabrikant van geavanceerde energieopslagsystemen, en de Pylontech thuisbatterijen vormen geen uitzondering. Deze batterijen zijn ontworpen om huishoudens te voorzien van betrouwbare en efficiënte opslagoplossingen, waardoor ze in staat zijn om hun eigen opgewekte energie optimaal te benutten. Pylontech thuisbatterijen worden vaak geleverd met geavanceerde energiebeheersystemen en monitoringtools. Hierdoor kunnen gebruikers real-time inzicht krijgen in hun energieverbruik, de laadstatus van de batterij en andere relevante prestatiegegevens. Slimme functies stellen gebruikers in staat om hun energiegebruik te optimaliseren en te profiteren van gunstige tarieven.

Conclusie: thuisbatterij installeren

Ontdek de kracht van duurzame energie en maak vandaag nog de overstap naar een zelfvoorzienend energiehuishouden met Cleanvolt! Bestel nu jouw thuisbatterij en geniet van de voordelen van efficiënt energiegebruik, onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet en besparingen op je energierekening.

Waarom kiezen voor Cleanvolt?

 1. Topkwaliteit Thuisbatterijen: Cleanvolt biedt hoogwaardige thuisbatterijen met de nieuwste technologieën, waaronder modellen van gerenommeerde merken zoals Enphase en Pylontech. Vertrouw op betrouwbare opslagsystemen voor maximale prestaties.
 2. Deskundig Advies: Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste thuisbatterij die past bij jouw energiebehoeften en huisconfiguratie. We bieden persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte oplossing krijgt.
 3. Professionele Installatie: Laat het installatieproces over aan ons team van ervaren professionals. We zorgen voor een vlekkeloze integratie van de thuisbatterij met je bestaande energiesysteem, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van energieopslag.
 4. Financiële Voordelen: Bespaar geld op je energierekening en profiteer van eventuele subsidies of belastingvoordelen die beschikbaar zijn voor thuisbatterijen. Cleanvolt helpt je om het maximale rendement uit je investering te halen.
 5. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid: Maak deel uit van de groene revolutie en verminder je ecologische voetafdruk. Cleanvolt zet zich in voor duurzaamheid en biedt oplossingen die goed zijn voor het milieu en voor jouw portemonnee.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op met Cleanvolt en begin je reis naar een energiezuinige en duurzame toekomst. Bestel jouw thuisbatterij en ervaar de vrijheid van zelfvoorzienendheid. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Maak de verandering – bestel nu bij Cleanvolt!

Naast het plaatsen van een thuisbatterij, kan u bij Cleanvolt ook terecht voor het aanpassen en vervangen van uw meterkast. Heeft u interesse in één van deze diensten? Neem dan direct contact met ons op!

Waar we deze dienst uitvoeren
Omvormer zonnepanelen vervangen

Waarom Cleanvolt?

Wat ons uniek maakt in Thuisbatterij plaatsen

 1. SNELLE SERVICE

  U hoeft geen weken te wachten tot wij u kunnen helpen met het plaatsen van uw thuisbatterij

 2. VAKBEKWAAM PERSONEEL

  Uw thuisbatterij wordt geïnstalleerd door vakbekwaam & gecertificeerd personeel

 3. TECHNISCHE KENNIS

  Ons personeel heeft de technische kennis om de thuisbatterij van A tot Z te plaatsen.

Omvormer zonnepanelen vervangen

De werkwijze die we hanteren bij Thuisbatterij plaatsen

 1. Schouwen

  Allereerst bekijken we de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand

 2. Toekomst

  We houden rekening met dingen die in de toekomst voor problemen kunnen zorgen

 3. Planning

  We plannen hoe en wanneer we de thuisbatterij gaan installeren

 4. Uitvoering

  We komen bij u langs op locatie om de werkzaamheden te verrichten

Klanten aan het woord

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

"Vriendelijk en heel snel!"
- Mevrouw Dekkers

Spoed service

Met spoed hulp nodig? Bel ons dan via het nummer hieronder.

+31 (0)6 18 55 91 18
Zonnepanelen project in Bleskensgraaf

Hulp nodig met jouw zonnepanelen?

Cleanvolt staat altijd voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Specifiek naar iets op zoek? Bel ons dan direct.

crossmenu